0

✔ Bestel eenvoudig online

✔ Ophalen in een van onze winkels

✔ Transparante prijzen

Samsung reparatie

Wij van Fixjetelefoon repareren al meer dan 15 jaar Samsung toestellen. Of het nu gaat om het vervangen van je Samsung accu of het vervangen van je scherm, bij Fixjetelefoon ben je op het juiste adres. Met meer dan 6 vestigingen in Nederland, waaronder Amsterdam, Borne, Bladel, Bergeijk, Echt en Valkenswaard is er altijd een expert bij jou om de hoek. Onze professionele monteurs hebben naast Samsung ook jarenlange ervaring met andere populaire merken als Apple of Huawei.

We proberen jouw Samsung probleem zo snel mogelijk op te lossen. En als het kan liefst nog dezelfde dag!

Veel voorkomende Samsung reparaties

De smartphones van Samsung zijn van hoogwaardige kwaliteit gemaakt. Toch kan het voorkomen dat je Samsung smartphone kapot gaat. Misschien is je hagelnieuwe Samsung S10 gevallen en zit er meteen een barst in je het scherm. Natuurlijk kunnen we ook andere toestellen repareren zoals de Samsung S9 of een beeldscherm vervangen voor de Samsung S7 Edge. Uiteraard is dit vervelend, maar wij van Fixjetelefoon kunnen het probleem vaak dezelfde dag nog oplossen. Hier vindt je een overzicht van de meest voorkomende Samsung reparaties:

Uiteraard zijn dit niet de enige reparaties die we uitvoeren ook voor problemen aan de speaker, microfoon, camera of waterschade behandeling ben je bij Fixjetelefoon op de het juiste adres. Maak het je zelf gemakkelijk en bestel het gewenste Samsung onderdeel online, al onze prijzen zijn inclusief reparatiekosten.

Welke Samsung modellen kunnen wij repareren?

Samsung heeft in de loop der tijd verschillende series op de markt gebracht. Wij geven graag inzicht welke series wij vakkundig voor jou kunnen repareren:

Laat jouw Samsung toestel repareren bij Fixjetelefoon

Via Fixjetelefoon bestel jij het juiste onderdeel voor jouw Samsung en daarna haal je zelf het onderdeel op bij de vestiging bij jou om de hoek. Zo heb jij het gemak van online bestellen maar de zekerheid en service van onze winkels. Al onze prijzen zijn inclusief reparatiekosten. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Fixjetelefoon heeft inmiddels al 6 vestigingen in Nederland. Naast Samsung reparaties, zijn wij ook gespecialiseerd in Apple en Huawei toestellen.