0

✔ Bestel eenvoudig online

✔ Ophalen in een van onze winkels

✔ Transparante prijzen

Over Fixjetelefoon

Welkom! Leuk dat je interesse hebt in Fixjetelefoon. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Daarom is de missie van Fixjetelefoon om jou weer blij te maken. Onze professionele monteurs repareren jouw smartphone met originele A+ kwaliteit onderdelen. En dat allemaal voor een scherpe prijs. Jij hebt het voordeel van online bestellen maar ook de zekerheid van onze winkels bij jou in de buurt.

Gemak van online bestellen

Niemand wil lang wachten. Daarom bestel je bij fixjetelefoon eenvoudig en snel jouw onderdeel online. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Fabriekskwaliteit onderdelen

Wij bieden alleen originele A+ kwaliteit onderdelen tegen super scherpe prijzen. Voor iPhone lcd beeldscherm reparaties kun je zelf de kwaliteit kiezen.

Transparante prijzen

Voor Wij snappen dat je wilt weten waar je aan toe bent. Daarom vertellen we precies watnodig is om je bestelling zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Ons doel

Smartphones zijn zeer kwetsbaar, zeker bij intensief gebruik zoals voor veel mensen. De kans dat er iets met je smartphone gebeurt is daarom zeer groot. Met de juiste skills kun je tegenwoordig zelf je smartphone repareren. Maar voor veel mensen is dat een stap te ver. Juist deze groep willen wij graag verder helpen. Via Fixjetelefoon bestel jij het juiste onderdeel voor jouw smartphone en daarna haal je zelf het onderdeel op bij de vestiging bij jou om de hoek. Zo heb jij het gemak van online bestellen maar de zekerheid en service van onze winkels. Al onze prijzen zijn inclusief reparatiekosten. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Fixjetelefoon heeft inmiddels al 6 vestigingen in Nederland. Wij zijn gevestigd in Amsterdam, Bergeijk, Bladel, Borne, Echt en Valkenswaard. Een reparatie duurt gemiddeld zo’n 30 minuten. Klaar terwijl je wacht! Elke reparatie wordt zorgvuldig door onze experts in behandeling genomen. Wij werken alleen met hoogwaardige onderdelen. Daarom zijn we ook instaat om maar liefst 12 maanden garantie te geven op de reparatie. Daar wordt jij weer blij van!