0

✔ Bestel eenvoudig online

✔ Ophalen in een van onze winkels

✔ Transparante prijzen

iPhone reparatie in Echt-Susteren

Is je iPhone gevallen? Dat is natuurlijk vervelend, maar bij Fixjetelefoon in Echt ben je op het juiste adres. Zit er een flinke barst in je scherm? Of zit er een deuk in je iPhone en moet je backcover vervangen worden? Of werkt een van de luidsprekers niet meer? Bij Fixjetelefoon is het defect aan je iPhone altijd snel opgelost. Woon je in de regio Echt, Susteren, Slek, Montfort of een andere plaats dichtbij Echt, dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij zijn de nummer 1 van omgeving Echt en Susteren als het gaat om iPhone reparaties. Of het nu gaat om een kapotte iPhone 11 of een al wat ouderen iPhone 4 of 5, wij kunnen het fixen! Veel van de iPhone reparaties kunnen we binnen de 30 minuten repareren. Voor je het weet sta je weer buiten! Terwijl wij je iPhone repareren kun je bij ons genieten van een lekker kopje koffie of neem je een kijkje in het centrum van Echt.

 Veel voorkomende iPhone reparaties

Doordat we geruime tijd ervaring hebben met het repareren van Apple producten, weten we precies welke iPhone reparaties vaak voorkomen. Onze vakkundige iPhone experts repareren jouw Apple toestel in no time. Het vervangen van een LCD beeldscherm, een nieuwe batterij, luidsprekers vervangen of een home button reparatie zijn veel voorkomende reparaties. 

Gemak van online bestellen, maar de zekerheid van de winkel

Het voordeel bij Fixjetelefoon is dat je gemakkelijk online kunt bestellen. Alle prijzen zijn zelfs inclusief reparatie kosten! Het onderdeel kun je ophalen bij een van onze vestigingen. Zo heb je de zekerheid dat het onderdeel altijd op voorraad is. Voor de regio Echt-Susteren kun je altijd bij ons terecht. Onze experts hebben al meer dan 15 jaar ervaring met het repareren van smartphones, zoals de populaire toestellen van Apple. Zo heb je het gemak van online bestellen maar de zekerheid en service van de winkel. Terwijl wij je iPhone repareren kun je bij ons genieten van een lekker kopje koffie.

De smartphone expert bij jou om de hoek

Ben je op zoek naar een betrouwbare iPhone specialiast en woon je in de regio: Echt-Susteren, Pey, Slek, Dieteren, Kokkelert, Aasterberg, Baakhoven, Berkelaar, Nieuwstadt, Echterbosch, Gebroek, Heide, Hingen, Koningsbosch, Maria Hoop, Oevereind, Ophoven, Oud-Roosteren, Roosteren, Maasbracht, Schilberg of Sint Joost. Woon je in een van de plaatsen? Bestel direct jouw Apple onderdeel voor jou iPhone model via Fixjetelefoon.

Scherpe prijzen

Fixjetelefoon repareert vrijwel alle types en modellen die Apple op de markt heeft gebracht. De kosten van de reparaties hangen af van het type iPhone. Bij Fixjetelefoon in Echt-Susteren ben je dus aan het juiste adres voor jouw iPhone reparatie.