0

✔ Bestel eenvoudig online

✔ Ophalen in een van onze winkels

✔ Transparante prijzen

Smartphone laten vallen? En zit er nu een flinke barst in het scherm zit? Maar wat ga je doen? Koop je meteen een nieuwe smartphone of ga je hem laten repareren? Wij geven je 5 tips.

  1. Ben je verzekerd? Controleer eerst of je bent verzekerd. Misschien heb je destijds bij aanschaf een verzekering erbij genomen, dan is er een kans dat je de reparatie niet zelf hoeft te betalen. Soms kan het ook zijn dat je inboedelverzekering de schade dekt. Ga dus eerst altijd na hoe je verzekerd bent.
  2. Laat je scherm repareren. Uiteraard kun je er voor kiezen om zelf het beeldscherm te repareren. De kans is hierbij wel aanwezig als je niet de juiste vaardigheden hebt, dat je het probleem alleen maar erger maakt. Daarom kiezen veel mensen er voor om de reparatie door professionals uit te laten voeren. Zij voeren deze reparaties dagelijks uit. En vaak kun je hier zelfs op wachten.
  3. Maak een back-up. Voordat je besluit om het lcd beeldscherm te laten repareren is het verstandig om eerst een back-up te maken. Op deze manier weet je zeker dat geen data verliest mocht er uiteindelijk toch iets fout gaat tijdens de reparatie. Het is sowieso aan te raden geregeld back-ups te maken. In geval van diefstal of blijvende schade kan het zijn dat je helemaal niet meer in je telefoon kunt.
  4. Koop een hoesje. Eindelijk! Je scherm is vervangen, maar wees verstandig. Koop een bescherm hoesje. Er zijn veel verschillende soorten en kwaliteiten. In onze Fixjetelefoon winkels verkopen we betrouwbare merken als….Zo verklein je de kans op een barst in je scherm!